IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да облечем, за да изглеждаме по-слаби?

13 ноември 2016 13 00

Няколко трика с дрехите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Ако се загледаме малко по-задълбочено в снимките на известните личности, ще открием не е една и две зависимости.

Трябва да изберем едно правило, което всички звезди спазват. Триковете с дрехи, които ги правят да изглеждат по-слаби.

Днес ще ви разкрием точно 5 комбинации в силуета, които не просто ще ви издължат визуално, но и ще свалят няколко килограма... поне оптически.

Ето кои са те:

1. Дълго палто

Когато изберем дълго палто или каквато и да е връхна дреха, тя мигновено издължава цялостния ни силует. Освен всичко това, подобен избор за горна част ще ни накара и да се чувстваме доста по-женствени, което в никакъв случай не е за пренебрегване. Добър съвет е да комбинирате в една цветова гама, за максимален ефект.

2. Разкроена пола

В случай, че искате да изглеждате по-високи и слаби, като успоредно с това да прикриете бедрата, изберете пола или рокля с разкрояваща се долна част. По този начин ще „приберете“ оптически ханша и ще изтъните краката, като ги направите да изглеждат и по-дълги. Добър съвет е дължината да бъде по-къса.

3. Колан на кръста

Подчертаването на женствените линии и форми с колан на кръста далеч не е нов трик, но за съжаление е доста по-малко прилаган в ежедневието. Променете това и не забравяйте, че това е най-добрият начин да изглеждате по-слаби, без значение от формите на тялото ви.

Добър съвет е да прилагате този трик както на рокля, така и на пола с блуза.

4. Монохромни дрехи

Носенето на дрехи в един и същи цвят от главата до петите визуално издължава силуета и ви прави да изглеждате не само по-високи, но и много по-слаби. Черното е най-добрият възможен избор за цвят, но дори и да изберете друг, няма да сбъркате. Добър съвет е да прилагате този трик както при ежедневните дрехи, така и при официалните костюми.

5. V-образно деколте

Колкото и да обичаме деколте тип „лодка“, трябва да си признаем с ръка на сърцето, че нищо няма толкова добър ефект за издължаване от V-образното деколте. Освен всичко останало, подобни ефекти акцентират върху долната част на силуета, което позволява оптическо прикриване на недостатъци. Добър съвет, ако нямате дреха с такова деколте, е да го постигнете с блейзър с едно копче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари