IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жена откри мъртъв гризач в роклята си

15 ноември 2016 17 20

24-годишната Кайли съди Zara

Снимка: Cosmopolitan

Снимка: Cosmopolitan

През юли, 24-годишната Кайли Фисел си купува две рокли от магазин на Zara в Гринуич. Няколко седмици по-късно, момичето носи едната от двете си нови покупки за първи път и усеща, че нещо не е съвсем наред.

По-конкретно – има мъртва мишка в шева на малката черна рокля.

„Докато е на работа, тя започва да усеща обезпокоително остра миризма“, пише в подадения съдебен иск

„В течение на деня, г-жа Фисел започнала да усеща нещо като конец, който се трие върху крака ѝ... без да се замисля тя протяга ръка, за да напипа конеца, продължава историята за случката.

Това е моментът, в който историята става наистина страшна, защото дискомфортът не идва от конец.

„За нейн шок и изненада, когато прокарва ръка по подгъва на роклята, тя усеща необичайна издутина и осъзнава, че това не е конец, който се трие в крака ѝ. Оказва се крак на мъртъв гризач“.

„Госпожа Фисел скача от стола си от шок“, продължават твърденията, описвайки момичето като „парализирана от страх“. „След като сваля роклята, тя открива, че мъртъв гризач е зашит в подгъва“.

Документите, подадени в съда, включват черно-бели снимки на роклята, които „видно изобразяват мъртвия гризач“.

Фисел съди Zara за неуточнени щети не само за емоционалния стрес, който инцидентът е причинил, но също така и за голям обрив от „преносими зарази от гризачи“, с които тя е била диагностицирана в последствие.

От модната марка не са дали коментар веднага, но говорител заяви: „Zara USA са наясно с подадения иск и разследваме допълнително въпроса. Zara USA имат строги стандарти за здраве и безопасност и ние сме решени да гарантираме, че нашите продукти отговарят на тези строги изисквания“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари