IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-известните актриси без грим

30 ноември 2016 15 20

Силните жени в календара на Pirelli 2017

Снимка: Pirelli

Снимка: Pirelli

Тазгодишното, 44 поред издание, бе представено в Париж и носи името „Emotional“. Кадрите са дело на професионалния обектив на фотографа Питър Линдберг, а проектът разкрива една съвсем различна концепция.

За разлика от предишните издания, които представят влиятелни жени, календарът за 2017 година е със забележителен подбор на най-известните актриси в цял свят.

Кейт Уинслет, Никол Кидман, Ума Търман, Алисия Викандер, Джулиан Мур, Пенелопе Крус, Джесика Частейн и Лупита Нионго са само част от имената.

„Моята цел беше да представя жените по различен начин и го направих с участието на актриси, които изиграха много важна роля в моя живот и до които се доближих максимално, за да ги снимам. Като артист чувствам, че съм отговорен за освобождаването на жените от идеята за вечна младост и съвършенство. Идеята за перфектна красота, рекламирана от обществото, е нещо, което просто не може да бъде постигнато“, коментира фотографът Питър Линдберг.

Календарът е сниман два месеца на пет локации из целия свят и съдържа 40 кадри.

Забележителните снимки зад кадър от заснемането можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари