IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 компонента в гардероба за офис дрескод

2 декември 2016 08 40

Задължителните дрехи

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Да ставаме всяка сутрин и да се обличаме за работа далеч не е лесна задача.

Това важи с още по-голяма сила за работещите дами, които прекарват по-голямата част от деня си в строга среда с определен дрескод.

За да направите живота си една идея по-лесен, съставихме за вас списък с топ 5 на дрехите, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви.

Можете да играете с цветовете и комбинациите, за да бъдете едновременно различни, но и адекватни в офиса.

1. Блейзър

Класическият блейзър е много важна част от гардероба ви, ако сте в офис среда. Можете да го комбинирате еднакво добре както с панталон, така и с дънки и рокля. Заложете на класически черен или тъмносин цвят, за да си гарантирате съвместимост с останалите дрехи в гардероба ви.

2. Риза с копчета

Дали ще бъде вечната класика в изчистен бял цвят или ще заложите на по-модерна интерпретация с цвят – няма значение. Ако искате да експериментирате – заложете на флорални елементи или графични принтове.

3. Пола под коляното

Класическата кройка на полите до коляно не просто, че издължава силуета, но и е идеалният компонент за офис дрескода. Подобно на ризата, можете да изберете какъв да бъде цветът на полата и да я съчетаете подходящо.

4. Обувки на ток

Най-добрият вариант за дамите е да се спрат на обувки с малко по-нисък ток. Предвид факта, че работният ден може да продължи по-дълго време, съобразете комфорта. Изберете черен цвят, за да можете да ги комбинирате с всичко.

5. Рокля

Има много марки, които представят колекции изцяло за работещи жени в строг дрескод. Възползвайте се от тези предложения, защото обикновено те са в огромно разнообразие и можете да ги съобразите със своята индивидуалност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари