IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Календарът на „Ивет Фешън“: С носталгия към 90-те

2 декември 2016 11 20

9 от топмоделите позират пред обектива на Васил Германов

Ваня Билева. Снимка: Ивет Фешън

Ваня Билева. Снимка: Ивет Фешън

Традиционно в края на годината, модната агенция „Ивет фешън“ презентира новия си календар. Той е луксозно тематично издание, което се печата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Календарът ще ни намигне носталгично по женствените супермодели от 90-те години, които по това време бяха същински музи, образец на подражание и идеал. Кадрите отново са дело на модния фотограф Васил Германов.

Пред фотообектива му застанаха едни от най-успелите модели на агенцията и новите лица, които вече кръстосват модните подиуми по цял свят – Ваня Билева, Нора Шопова, Екатерина Куцарева, Михаела Бориславова, Ванеса Тонова, Деси Савова, София Маджарова, Милица Борисова и Кристияна Петличка.

„Хубавиците на 90-те, не просто показваха облеклата на подиума, а с харизматичността си създаваха една малка вселена и допълваха по неповторим начин облечената дреха. Именно такава е идеята и на новото колекционерско издание. Момичетата на „Ивет Фешън“ са потънали в злато, те показват маниери, походка, бляскав стайлинг и дори начина по който се усмихват е пленителен и заразяващ. Неустоима женственост и бляскав шик... Именно това е ерата на 90-те години, която наложи еталон за стил, а лицата на супермоделите с харизма, обаяние и много настроение оставяха трайна следа във всеки един от нас. Надявам се всеки, който се докосне до нашия календар, поне за малко да си върне онова усещане за мода, женственост и красота от миналото“, споделя Ивет Григорова, собственик на агенцията.

Календарът на „Ивет фешън“ ще бъде представен на модно парти в средата на декември, като музикалните поздрави ще бъдат от Михаела Филева и Ice Cream.

Вижте кои са моделите в календара в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари