IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 10 на женските коледни пуловери

9 декември 2016 08 40

Забавни идеи за празника

Снимка: Amazon

Снимка: Amazon

Ако има моден момент, в който да комбинираме забавление с тенденции, то това определено е Коледа.

Празникът дава голямо поле за изява на индивидуалното въображение, а индустрията със сигурност се е постарала да предостави разнообразие в моделите коледни пуловери за всяка жена.

Събрахме на едно място топ 10 на най-забавните и интересни модели, с които да посрещнете светлия празник с една по-буквална топлина, без това да бъде за сметка на модния ви нюх.

1. Мики Маус по Коледа

Всеки има различна представа за празничния дух и атмосфера. За някои това е времето с приятели и роднини, за други е снежната красота в природата, а за трети... анимациите. Ако сте от последните, препоръчваме да заложите на един от най-емблематичните герои, Мики Маус, с който да разнообразите гардероба си.

2. Котешки истории

За любителите на пухкавите домашни любимци индустрията предлага огромно разнообразие от пуловери с котки, носещи коледния дух. Красивите бродерии определено няма да останат незабелязани.

3. Класическият пуловер

За традиционалистите, Коледа се характеризира с домашен уют, Дядо Коледа, подаръци и, разбира се, красиво украсена елха. Светлините на коледното дърво са чудесна декорация за тематичен пуловер.

4. Кучешка идилия

След предложението за любителите на котетата няма как да не представим нещо и за любителите на кучетата. По същия начин, най-верният приятел на човека е изобразен с тематична шапка и дори шал.

5. Коледна жилетка

Има дами, които не биха заменили дългата жилетка за никакъв пуловер на света. Подготвени за тях, тенденциите представят огромно разнообразие от дълги модели, носещи същите задължителни компоненти за празника.

6. Еднорог

Красивият митичен еднорог застава като подходящ вариант за всички жени, любителки на магията. Комбинирайте светлия празник с вечната любов към приказното.

7. Дядо Коледа

Най-разпространени, разбира се, остават пуловерите с изобразен на тях Дядо Коледа. Добрият белобрад старец е олицетворение на целия празник и със сигурност е един от най-добрите възможни избора.

8. Мопс

Има любители на кучетата и любители на една определена порода – Мопс. Ако сте от вторите, то сладък техен представител, „прегърнат“ от коледни светлини е най-препоръчителният избор.

9. Морско дъно

Обикновено темата за морските дълбини и ширини е характерна за летния сезон, но ако сте пленени целогодишно от тях, то определено има как да ги имплементирате във вашата Коледа.

10. Не подценявайте качулките

След нашумялата тенденция за връхни дрехи с атрактивни качулки, нормално е ефектът да се пренесе и в новите предложения за Коледа 2016. Защо да не се премените изцяло в коледна магия?

Снимки: Amazon

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари