IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

9 пъти, в които Ирина Шейк ни изненада

11 декември 2016 13 00

Неочакваните обрати при супермодела

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Ирина Шейк безспорно е един от най-обсъжданите супермодели на нашето време и това далеч не е случайно.

Разказвали сме нейната вдъхновяваща история как от бедно момиче се превръща в едно от най-високоплатените лица в света, а сега идва време да обърнем внимание на един друг аспект.

След появата ѝ на тазгодишното издание на ревю спектакъла на Victoria’s Secret, Ирина Шейк се появи във всички медии със слуховете, че е бременна от своя приятел – Брадли Купър.

Макар новината да „изплува“ за първи път и да не е все още официално потвърдена от нито един от двамата, ще разгледаме останалите случаи, в които Ирина Шейк ни изненада безкрайно много.

Ето кои са те:

1. Шоуто на Victoria’s Secret

Няма как да не започнем с най-актуалната новина около модела. Ирина Шейк се появи на модния подиум на Victoria’s Secret със значително по-прикриващи дрехи, които мигновено насочиха към мисли, свързани с евентуалната ѝ бременност. Без значение дали това е истина или не, факт е, че моделът ни изненада.

* Снимка: Getty

2. Дебютът през 2016

Втората особено интересна изненада от страна на Ирина Шейк отново е свързана с Victoria’s Secret. Тази година бе дебютирането на модела на модния подиум за марката, което е особено изненадващо предвид факта, че кариерата ѝ тръгва именно от фотосесии за подобен бранд.

* Снимка: Getty

3. Ирина Шейк за Кание Уест

Изненадите на модния подиум са специалитетът на Ирина Шейк. Тя се появи на второто ревю на Кание Уест, а тъмният ѝ грим и прибраната коса определено привлякоха всички погледи.

* Снимка: Irinashaykphotos

4. Роля в киното

Ирина Шейк влезе в ролята на Мегара във филма „Херкулес“. Пристъпването към филмовата индустрия не е новост, тъй като моделът многократно е разказвала в интервюта, че иска да разшири своите хоризонти. От друга страна, дълготрайността на ролята и участието ѝ на екран са нещата, които ни изненадаха. Ирина Шейк се появи и умря след не повече от пет минути на екран.

* Снимка: Outnow.ch

5. Ирина Шейк за Marc Jacobs

Ирина, ти ли беше това? Шейк се присъедини към голям отбор от супермодели, които смело се преобразиха с многоцветни и обемни расти, за да представят новите предложения от колекцията на Marc Jacobs. Определено голяма изненада с промяна на визията.

* Снимка: Instagram

6. Корицата на Vogue

Облечена в бяла рокля с голи рамене и прибрана коса, Шейк щеше да бъде център на вниманието на корицата на Vogue, ако зад нея не стоеше гол бившият ѝ приятел – Кристиано Роналдо. Изненадващо беше, че при нейно присъствие, Ирина Шейк не бе основният акцент.

* Снимка: Vogue

7. Мъжката колекция на Givenchy за пролет-лято 2017

Има грим, който изглежда, като че нямаме грим и има случаи, в които действително няма нищо нанесено върху лицето. Ирина Шейк се появи с естествена красота и се разходи на подиума за мъжката колекция на Givenchy. Плътно прибраната коса и чистото лице изненадващо много отиват на Ирина Шейк.

* Снимка: Vogue

8. Мет Гала 2016

Събития от ранга на Мет Гала определено носят едно много сериозно настроение. Тази година обаче, Ирина Шейк разчупи стереотипите и изненада всички, след като на червения килим „потупа“ Карли Клос по задните части.

* Снимка: Reuters

9. Връзката с Брадли Купър

И двамата имаха много дълги и сериозни връзки с други хора – тя с Роналдо и той със Суки Уотърхаус. Изведнъж, изненадващо за всички, папараците започнаха да ги „хващат“ постоянно заедно. Макар да не са се появявали официално на червения килим хванати за ръка, факт е, че двойката е заедно.

* Снимка: Splash

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари