IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 идеи за офис облекло през зимата

21 декември 2016 08 00

Запазете топлината и стила си

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Да се облечем подходящо за работа може и да се окаже трудна задача, особено когато навън температурите са твърде ниски, за да правим жертви с топлината и практичността.

Има обаче много начини, с които да изглеждаме професионално, без това да жертва удобството ни.

Корпоративният дрескод често е значително по-строг от ежедневния силует, но с правилните комбинации, всичко е възможно.

Вдъхновение можем да почерпим от Виктория Бекъм и нейният обемен пуловер с поло яка, или Мери-Кейт Олсън с обемните ѝ палта.

Ето още няколко идеи за правилно офис облекло през зимата.

1. Пуловер с поло яка

Вече споменахме за Виктория Бекъм и нейните любими пуловери, които е крайно време да използваме и за нашия гардероб. Тези модели лесно се комбинират със строгите панталони и безспорно ни карат да изглеждаме добре. Желателно е да се спрете на естествени материи, а кашмирът ще внесе нотка на класа във визията ви.

2. Червени аксесоари

Ако има нещо, което може да промени начина, по който изглеждаме, това безспорно са аксесоарите. Вечната класика сред цветовете е дръзкото червено, което дори и единствена нотка закачка към силуета, е повече от достатъчно.

3. Плетки от глава до пети

Може да си мислите, че комбинацията от плетена пола с пуловер е само за уикенда, но това е абсолютен мит. Ако подберете добре горната и долната част ще бъдете повече от адекватно и професионално облечени в офиса.

4. Палто с принт

Палтото е най-задължителната част от зимното ни облекло. Защо да не го направим една идея по-интересно тогава? Заложете на смелите принтове, които могат да направят чудеса с дрехите за службата.

5. Дълго палто

Ако предпочитате да не акцентирате върху принтовете и цветовете за палто, а искате да се придържате към класическите едноцветни варианти, то тогава изберете друг акцент. Асиметричните дължини и играта с наслагване сама по себе си е напълно достатъчна.

6. Смел цвят

Отново акцентираме на палтото, представяйки ви различни варианти, с които да го превърнете в най-силния ви коз през зимата по отношение на облеклото. Заложете на смел цвят като оранжево, цикламено, червено или дори електриковосиньо.

7. Барета

Една плетена шапка може да изглежда малко непрофесионално в работна сфера, но ако не искате да се откажете от любимия си топъл аксесоар – просто заменете модела. Спрете се на класическите форми на баретата и завършете работния си дрескод.

8. Панталон с рокля

Ефектите с наслагване се наложиха като основни през лятото на 2016, а сега продължават да държат челните места в класациите за тенденции и този сезон. Не се притеснявайте да сложите рокля върху панталон – ще останете доволни от ефекта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Защо не давате снимки , а всичко в разказвателна форма?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар