През изминаващата 2016-а година имаше десетки и дори стотици събития, които събраха най-горещите и обичани звезди от света на киното, музиката и модата на червения килим.

Някои от тях наистина направиха много силно впечатление не само с невероятния си избор на тоалет, но и с класата и грацията, с която позираха пред фотографите.

Един от най-ярките (буквално и преносно) образи на червения килим, които се запечатиха в съзнанието на феновете, може би ще остане прекрасната Бела Хадид.

Още по темата

Сексапилната красавица засенчи всички знаменитости на 69-ия Филмов фестивал в Кан. По-малката сестра на супермодела Джиджи Хадид се появи в дълга аленочервена рокля с дълбока цепка, която показваше всеки сантиметър от стройните ѝ крака.

Зашеметяващият копринен тоалет на брюнетката Бела беше дело на модна къща Alexandre Vauthier Haute Couture, a сандалите ѝ бяха на дизайнера Giuseppe Zanotti.

Вижте в галерията ни кои са другите известни дами, които омагьосаха през 2016-а фенове и фотографи на червения килим.

Джиджи Хадид пък беше най-ослепителна в роклята си на Roberto Cavalli на Американските музикални награди. Снимка: splashnews.com