IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изглеждаме богати, дори и да не сме?

21 декември 2016 16 20

Няколко съвета с облеклото

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всички искаме да имаме милиони зад гърба си и да си позволяваме само най-доброто във всеки един аспект.

Как да изглеждаме богати, когато всъщност не сме? На този въпрос дава отговор модната индустрия с няколко прости правила.

Спазването им осигурява не просто добър външен вид, но и повече – скъпа на пръв поглед визия.

Защото да изглеждаш добре облечен далеч не се определя от скъпите марки, а от качествената изработка.

Ето как да изглеждате богати с дрехи, дори и всъщност да не сте.

1. Животински принтове

Границата между кич и стилно понякога е много тънка. Това важи особено много за всякакви анималистични принтове и тяхното имплементиране в силуета. Не залагайте на дрехи в леопард, тигрово или каквото и да е подобно като шарка. Вместо това заложете на стилен аксесоар, който да служи като лек детайл.

2. Черен цвят

Леко избеляло черно може да изглежда доста евтино и да съсипе визията ви. Какво изглежда елегантно? Хубаво и наситено черно, което изглежда като ново. Подбирайте внимателно дрехите си.

3. Деколтето на роклята

Никога не е добър вариант да се появите на каквото и да е място с рокля, чието деколте показва твърде много. Има някои неща, които е добре да останат скрити за обществото. Заложете на елегантен модел с деколте лодка, което акцентира върху раменете, но оставя нещо и на въображението.

4. Обувки

Пазарът предлага огромно разнообразие от модели обувки, но има причина, поради която класиките са за предпочитане. Дори и много да ви харесат червени обувки на платформа с капки по тях, по-скъпо ще изглеждат класически стилето.

5. Размер

Твърде големите размери, които не са подходящи за тялото, изглеждат неестествено и понякога дори евтино. Причината? Изглежда така, че сте взели нещо, което не е от вашия гардероб. Избирайте дрехите си така, че да ви паснат.

6. Дантела

Изключително актуалната тенденция за дантела по дрехите може да бъде лесно превърната от стилна в кичозна. Не избирайте рокли или дрехи, които са изцяло дантелени, а по-скоро заложете на отделни акценти. Понякога наистина малко е по-добре от много.

7. Бельо

Добре е бельото да не бъде видимо за всеки, който ви погледне. Актуалното подаване на дантелени презрамки е сексапилно, но прозрачна рокля или блуза, под която се вижда всичко – не е.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Момичето от снимката е показано като евтино.Под блузата голотата е търсена. Накитът е груб , голям, а и ненужен за дантела. Полата е съзнателно 1 номер по-малка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар