IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празници и подаръци в бяло

17 декември 2016 15 15

HOLIDAY GUIDE: #WHITE

Снимка: PR

Снимка: PR

Сезонът на подаръците за мен връхлита с бясна скорост още от ноември. През следващите 2 месеца един през друг започват да се изреждат всевъзможни поводи за празненства и съответните главоболия около избора на подходящи подаръци, опаковки, украси и прочее. За да облекча агонията, с годините си изградих безотказна система за самопомощ. Как действа тя?

Добрата подготовка е ключова за успеха.

Преди да се впусна в (безразборен) шопинг, още месец преди първото голямо събитие за сезона (рождения ден на дъщеря ми в средата на ноември) започвам да заформям идеи за всички празнични мероприятия, които предстоят. Събирам всевъзможни вдъхновения и надлежно ги подреждам по общи признаци в скрити Pinterest бордове. Започвам с идеите, които вече съм имала/харесала предходни години, но по някаква причина не съм успяла да реализирам.

Вторият важен момент при подготовката е да отбележа всички продукти, които близките ми хора по някакъв начин са намекнали, че биха харесали, пак в Pinterest. Друга хитрина, до която прибягвам, за да съм сигурна, че подаръците които избирам ще са по вкуса на получателите си, е да наблюдавам какво подаряват самите те – хората почти винаги избират подаръци според своите предпочитания, възползвайте се от това, за да предвидите какво би ги зарадвало. Въоръжена с цялата тази информация, не пропускам да си водя бележки – кое за кого, за кой повод, откъде, цена, алтернативи и т. н. – за да не настане пълен хаос, когато настъпи моментът за пазаруване.

Накрая, на базата на насъбрания материал, избирам лайтмотив на сезона – комбинация от цветове, материи, текстури, настроение, въздействие – и се придържам към него.

Тази година съм на вълна бяло и краен минимализъм. Ето част от нещата, които съм запазила като насока за пазаруване и декорация в стил #бяло:

Своите модни подаръци в бяло можете лесно да намерите в Shedd като потърсите по хаштаг #бяло.

Автор: Венета, Edgycuts

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари