IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съветите на София Борисова: Как да изглеждаме в празничната нощ

19 декември 2016 07 20

Винаги съобразявайте тоалетите с фигурата си, категорична е дизайнерката

Снимка: София Борисова

Снимка: София Борисова

С наближаването на новогодишните празници, еуфорията обзема повечето от нас. Къде ще празнуваме, какви подаръци да изберем и не на последно място с какъв тоалет да посрещнем новата 2017 година.

Какви са съветите на дизайнера София Борисова?

Изборът на тоалет трябва да е съобразен с мястото, на което ще празнувате. Добре е да не пропускате евентуалния дрескод, ако има такъв, защото на определени места етикетът го изисква. Например, ако ще празнувате в стилен и скъп ресторант, хотел, с официален дрескод може да заложите на дълга вечерна рокля с ефектно разкрити рамене, гол гръб или ръце. Тази женствена визия няма как да ви остави незабелязани. Трябва да внимавате с кройката – дългите и прилепнали рокли, тип русалка, са подходящи за високи и слаби дами с по-тесен ханш.

Дамите с по-пищни форми мога да заложат на А силует или разкроена рокля, изработени от тафта или многопластова коприна, която ще подчертае талията и ще прикрие извивките на ханша. Високият ток е задължителен (макар и не най-комфортен), той придава ефирност и грация на силуета.

Ако сте решили да не рискувате с по-екстравагантна рокля и предизвикателен силует, винаги може да заложите на класиката, малка черна рокля, която да е разчупена с допълнителни елементи или да комбинирате с ефектни аксесоари.

Ако искате да привлечете вниманието върху себе си, избягайте от традиционното черно и заложете на червено и като цяло на ярките цветове.

Ако сте в приятелски кръг или неформална обстановка заложете по-смело на вашия личен стил, предпочитания и виждане за празничната визия. В този случай също може да се поглезите като истинска принцеса и да облечете стилна рокля.

Ако сте решили да се отдадете на танци до зори в някой клуб или пиано бар, атрактивна ще е визията ви в така модерните елегантни гащеризони, които ще дадат свобода и комфорт на движенията. Съчетанието на стилен панталон с риза от ефирна дантела е ефектен сет за дамите, които предпочитат по-строга и обрана визия. За по-екстравагантните, парти визията може да е по-смела и блестяща – къса секси рокля, декорирана с пайети, камъни и кристали.

Любопитно е да подчертаем, че 2017 година ще бъде годината на Огнения Петел според китайския календар. Определящото за Петела е неговата ярка външност, която го отделя от тълпата. Може да заложите на цветове, които да кореспондират на атрактивната същност на петела, а именно червено, оранжево, златисто, сребърно, розово, жълто, виолетово, червено и черно.

Какъвто и да е изборът на тоалет за новогодишната нощ е добре да го съобразите с вашата фигура.

И да не забравяме, че най-важния и задължителен елемент от празничната визия е вашето добро настроение и положителни емоции, с които да посрещнете Нова година!

Вижте няколко празнични визии в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Висока и слаба жена с дълга и прилепнала рокля е като пирон. Да искате жена да си прикрива извивките на ханша, означава, че харесвате мъже. Даже моделът от снимката / както винаги правят/ се е кривнал изкуствено, за да покажат наличието все пак на някаква извивка там.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар