IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За него: Топ 5 идеи за подаръци в последния момент

23 декември 2016 12 40

Направете мъжа щастлив!

Снимка: Carducci

Снимка: Carducci

Често се чува твърдението, че мъжете са по-лесни за избиране на подаръци, но в момента, в който дойде време за купуване, нещата не се оказват съвсем така.

Коледа е съвсем близо и това са буквално последните моменти, в които можем да наваксаме с изненадите за силния пол.

Именно по тази причина селектирахме за вас топ 5 на нещата, които със сигурност ще направят един мъж щастлив, а и спестяват време, ако все още нямате конкретна идея.

1. Ски

Ако мъжът, на когото трябва да купите подарък за празниците е спортна натура, то едни ски са чудесен вариант. С тях няма да губи време и може още през почивните дни да отиде и да вкара подаръка си в употреба.

2. Раница

Мъжете определено са практични и чантите им са значително по-подредени. Няма мъж, който да не се зарадва на красива кожена раница, която едновременно може да побере всички необходими неща и да изглежда като съвършеното допълнение на визията.

3. Яке

Ниските температури определено не са приятни, но можете да се възползвате и да подарите малко топлина под формата на красиво зимно яке. Дългият модел е с гъши пух, качулката е с естествен косъм, а материята не пропуска нито вода, нито вятър.

4. Палто

В случай, че мъжът, на когото ще подарявате подарък е по-скоро със строго официален стил, отколкото спортно-елегантен, то тогава палто е чудесен вариант за вас. Елегантната визия се допълва от класическа шарка, а издълженият силует е с леко вталяване за още по-стилен силует.

5. Часовник

За един мъж правилно подбраните аксесоари са ключови. За целта, ако искате да заложите на ефектен часовник, то стилен модел с позлата е най-добрият избор. Празничният комплект включва и гривна, която може да се гравира и да се подари за двойка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари