IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденциите, които ще останат в 2016 г.

1 януари 2017 10 00

Какво няма да носим през 2017-а?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

През 2016 видяхме изключително много тенденции, които настъпиха смело, завладяха годината и... ще си останат в нея.

Както всеки сезон, така и всяка година, има властващи стилове, които просто не издържат на теста на времето и е по-добре да си останат в миналото.

След като видяхме тенденциите, които ще носим и през 2017, идва време да направим разбор на нещата, които ще останат в миналото.

Ето кои са те

1. Корсети

Актуалните през 2016 година корсети няма да бъдат толкова модерни през новата година.

След като ги видяхме по време на Седмица на модата във всички столици, може би е време да ги оставим да си починат малко в гардероба.

2. Скини дънки със стреч

Огромна промяна идва в света на денима! Дънките, плътно по тялото, които имат в състава си стреч, властваха над гардероба ни твърде много време. Сега през 2017 година те ще бъдат заменени с винтидж модели.

3. Дрехи като ефирно бельо

През последните месеци все по-често виждаме знаменитости като Кендъл Дженър и Джиджи Хадид с рокли и потници, които като че са създадени по-скоро за сън, отколкото за ежедневно облекло. Тази тенденция, заради която роклите цяла година бяха по тялото, ще остане в миналото след настъпването на 2017.

4. Обувки на твърде високи токчета

Сексапилните обувки на изключително високи токчета бяха тенденция, която се появи и се наложи за изключително кратко време. С днешна дата обаче, жените са много по-фокусирани върху комфорта и практичното, заради което тази тенденция бързо се замества през 2017 от удобните спортни обувки.

5. Бели маратонки

Дамите вече не виждат класическите бели маратонки като нещо кой знае колко интересно. През 2017 ще бъдат актуални дръзките модели, които се явяват основен акцент със своите лога, бродерии, нестандартни цветове или принтове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари