IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продължение в 2017-а: Най-добрите тенденции от 2016 г.

2 януари 2017 10 30

Какво видяхме в модата?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Отново е краят на годината и отново е време да видим какво беше модерно през изминалите 365 дни.

Комбинацията между улична и висша мода еволюира по твърде много начини тази година, както винаги.

Ако 2015 беше времето, в което мъжете откриха новости за изгледа си с рок-вдъхновени визии, тази година те просто се развиват.

При жените обаче нещата не стоят така. 2016 им донесе много възходи, падения и разнообразие. Какво беше актуално и какво ще се пренесе към следващите четири сезона – вижте тук.

1. Райета

Класическите райета бяха изключително актуални през 2016 година и определено ще се пренесат като водеща тенденция и за 2017. Можете да ги използвате като основен акцент както в горната, така и в долната част на силуета.

2. Маратонки

Спортните обувки определено направиха силен пробив в ежедневните облекла и със сигурност няма да отстъпят скоро челното място. Навлизането на спорта се усети през 2016, когато много голяма част от модните къщи имплементираха специализирани екипировки към спортно-елегантните визии.

3. Принтове

Модните подиуми бяха вдъхновени от артистичния подход тази година. Много големи марки директно представиха колекции с дръзки принтове, които със сигурност ще се пренесат и в 2017 година.

4. Лесен елеганс

Това специфично нарицателно за удобни и същевременно красиви дрехи навлезе като тенденция през 2016 година и завладя модния подиум и ежедневието ни. Комбинацията ще остане актуална и през следващите месеци, а ние можем само да се радваме.

5. Mule обувки

Тенденцията за обувки с отворени пети и нисък ток определено е водеща за 2017. Можете да избирате между равни подметки, разнообразие от модели, елементи и цветове, а единственото, което е задължително, е отворената задна част.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

123 ( преди 7 години )
До pipinana: Това е доста тъжно. Би било хубаво всяка жена да може да се глези. Но мисля, че има много евтини варианти, които позволяват човек да бъде модерен. И ви пожелавам да имате възможност за това :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Умница ( преди 7 години )
Много от горе споменатите тенденции са класика и винаги са били актуални!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар