Отново е краят на годината и отново е време да видим какво беше модерно през изминалите 365 дни.

Комбинацията между улична и висша мода еволюира по твърде много начини тази година, както винаги.

Още по темата

Ако 2015 беше времето, в което мъжете откриха новости за изгледа си с рок-вдъхновени визии, тази година те просто се развиват.

При жените обаче нещата не стоят така. 2016 им донесе много възходи, падения и разнообразие. Какво беше актуално и какво ще се пренесе към следващите четири сезона – вижте тук.

1. Райета

Класическите райета бяха изключително актуални през 2016 година и определено ще се пренесат като водеща тенденция и за 2017. Можете да ги използвате като основен акцент както в горната, така и в долната част на силуета.

2. Маратонки

Спортните обувки определено направиха силен пробив в ежедневните облекла и със сигурност няма да отстъпят скоро челното място. Навлизането на спорта се усети през 2016, когато много голяма част от модните къщи имплементираха специализирани екипировки към спортно-елегантните визии.

3. Принтове

Модните подиуми бяха вдъхновени от артистичния подход тази година. Много големи марки директно представиха колекции с дръзки принтове, които със сигурност ще се пренесат и в 2017 година.

4. Лесен елеганс

Това специфично нарицателно за удобни и същевременно красиви дрехи навлезе като тенденция през 2016 година и завладя модния подиум и ежедневието ни. Комбинацията ще остане актуална и през следващите месеци, а ние можем само да се радваме.

5. Mule обувки

Тенденцията за обувки с отворени пети и нисък ток определено е водеща за 2017. Можете да избирате между равни подметки, разнообразие от модели, елементи и цветове, а единственото, което е задължително, е отворената задна част.