С наближаването на края на 2016 година спокойно можем да обобщим, че това определено не бяха най-страхотните 365 дни.

Още по темата

Именно по тази причина можем само да се надяваме, че новата 2017 година ще бъде много по-добра и да я започнем подобаващо.

Все пак, дори и да не вярваме, цветовете и облеклото ни имат значение. Днес ще обърнем малко повече внимание на символиката на нюансите в бельото и за какво „вещаят“ те.

В крайна сметка, не би било голяма жертва да носим червено бельо, просто така, за любов.

Ето какво означават останалите цветове и за какво да ги носим.

1. Жълто

Жълтият цвят носи здраве и успех. Носете го, ако ви е омръзнало да се чудите дали да си платите наема или да дадете парите за страхотни обувки.

2. Червено

Червеното се носи за любов и романтика. Ако вече твърде дълго време сте необвързани, то няма да е зле да „привлечете“ силата на любовта към вас.

3. Бяло

Мир, хармония и щастие се предизвикват с носенето на бяло. Ако искате да спрете да се стресирате и искате да постигнете малко повече спокойствие, заложете на този цвят.

4. Розово

Любов и хармония можете да постигнете и ако носите розово бельо. В случай, че твърде дълго се карате с гаджето, заложете на този цвят.

5. Зелено

Живот, природа и успехи носи зеленият цвят. Ако сте пристрастени към телефона си и най-близката среща с природата е излизането от дома, пожелайте си повече със зелено бельо.

6. Синьо

Здраве и успехи вещае носенето на синьо. Ако не можете да се отървете от глупавите настинки, започнете 2017 подобаващо.