IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да облечете на Нова година?

31 декември 2016 10 30

Няколко идеи, с които да блеснете

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

За много голяма част от жените изборът на тоалет за Нова година е основна част от празненството.

Това означава, че мисленето какво да облечете отдавна е водещ приоритет.

За щастие, винаги можете да съберете няколко добри идеи и вдъхновение.

По този повод събрахме за вас на едно място най-добрите предложения за новогодишен тоалет, с който не просто ще изглеждате добре, но и ще привлечете всички погледи върху себе си.

1. Малка черна рокля

Нова година може да започне със стилно начало, ако заложите на класическа малка черна рокля с модерни акценти. Потърсете модел с тънки презрамки, който да разкрива малко и от тялото – допълнителният сексапил никога не е излишен.

2. Златна пола

Класическият черен топ се съчетава страхотно със златна пола. Така едновременно поставяте стилен акцент, който е успоредно и балансиран.

3. Червена рокля

Предизвикателната фатална жена знае каква магия може да направи смелото червено. Заложете на ярка рокля в цвета на любовта и всички ще се обръщат след вас.

4. Мини с бродерии

За дамите, на които винаги им е студено, добър вариант е минирокля с дълги ръкави. Заложете на красивите акценти под формата на пищни бродерии.

5. Дантела

Няма нищо по-сексапилно и романтично от дантелата. Защо да не заложите на рокля, изцяло в красивата материя, с която да започнете Нова година запомнящо се?

6. Блуза с връзки

Красивата риза с панделка на врата е много подходящ избор за по-класическите дами. Освен това, практичността във възможността да носите блузата и след Нова година определено не е за подценяване.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари