IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да пазаруваме умно?

4 януари 2017 12 40

Топ 3 на полезните съвети

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Пазаруване. Тази магическа дума, която често ни вдига настроението дори и само като я чуем.

Без значение дали обичаме да разпускаме и да лекуваме лоши мисли с шопинг или излизаме по магазини само тогава, когато наистина много се налага, трябва да подхождаме с мисъл.

Умното пазаруване има точно три основни стъпки, които служат като основа и без които не можем да се справим с тази нелека задача.

Върнете щастието след пазаруване и се защитете от допускане на грешки като следвате тези три прости правила.

1. Повторение

Независимо какво ви казват всички, да купувате еднотипни неща е правилен подход. Не е проблем да имате осем разновидности на сив пуловер, ако ги носите всички тях. Няма никакъв смисъл от дрехи, за които ще дадете пари, но никога няма да използвате в ежедневието си.

2. Проверка

По същия начин, по който проверявате хладилника си преди да отидете до супермаркета, така е добре да хвърлите едно око и на гардероба преди шопинг. От какво наистина имате нужда? Имате ли дреха, която върши същата работа? Един съвет – не нареждайте по много дрехи на една закачалка, защото е възможно в някакъв момент да се заблудите за цялостното съдържание на вашия гардероб и дори напълно да забравите за дадени компоненти.

3. Грижа

Винаги проверявайте етикета с насоки за грижата на дрехите. В действителност ще пуснете ли в пералнята скъпа дреха или няма да поемете риска и ще запретнете ръкави за ръчно пране? Имайте предвид спецификите на различните материи и се съобразявайте с тях, за да удължите живота на дрехите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари