IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се ориентираме в магазини за дрехи?

5 януари 2017 08 40

Големите молове и как да се справим с тях

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Темата с шопинга може да е винаги актуална, но понякога се оказва много трудна задача за изпълнение.

Тенденцията в последните години е все по-големи магазини с все по-голямо разнообразие от артикули, което може да обърка безкрайно много крайния потребител и не просто да ни напрегне, но дори и да се окаже предпоставка да се загубим.

Днес ще ви представим няколко съвета, чието следване ще ви помогне не просто да се ориентирате в огромните магазини, но и да извлечете максимална полза от посещението си.

1. Време

Отидете с определена нагласа и фиксирано време, което ще прекарате там. Никога не правете бавна разходка, тъй като тя отнема повече енергия.

2. Питайте

Винаги питайте за посоки и местоположение на магазини – никога не предполагайте и не гадайте.

3. Търговски услуги

Възползвайте се от персоналните шопинг услуги. Някои от тях идват с напитки и специално отношение при проба. При всички положения са много полезни.

4. Постоянство

Придържайте се към марките, които обичате най-много и за които знаете, че винаги имат какво да ви предложат. Въпреки това не се ограничавайте и поглеждайте от време на време за нещо ново.

5. Цена

Винаги проверявайте цената на дреха, преди да я пробвате. Ако е над бюджета ви и я харесвате, помислете какво можете да спестите, ако не я купите. Ако сте решени дълго време да пестите след това, можете да си позволите по-голяма инвестиция.

6. Опашка

Ако не можете да издържите, не се редете на опашка за пробна. Намерете друга, дори и да е в друго отделение на магазина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Zlatcheto ( преди 7 години )
Здравейте! Искам да ви поздравя за добрия материал по темата и желая само да добавя още една, малко по-различна гледна точка - аз съм макси дама и за мен "ходенето" по магазини и търсенето на намалени стоки е определено доста трудна задача. За да се улесня, до колкото мога, разбира се избрах да правя моя шопинг онлайн и мястото, където открих желаните от мен продукти е пожелавам Ви успех!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар