Едва онзи ден посрещнахме новата година, а модната индустрия вече има толкова много представени актуални тенденции, че можем лесно да предскажем какво ще носим в края на 2017.

Още по темата

Буквалното „една крачка напред“ всъщност е много полезно, тъй като ни помага да селектираме покупките си така, че да се впишат в тенденциите на модните диктатори.

Днес ще обърнем специално внимание на тези топ 5 аксесоара, които със сигурност ще носим през 2017 и за които е време да се огледаме по магазините.

1. Микрочанта

Някъде там, между клъчовете и масивните бижута, тези микрочанти са създадени да изпълняват и двете функции. Моделите на микрочантите са толкова малки, колкото да можем да поберем само наистина най-нужното и са толкова красиви, че внасят завършеност на всеки силует.

2. Луксозно калъфче за телефон

Когато модата се срещне с технологията, резултатът винаги е изключителен. Можете да приковете всички погледи ако просто заложите на един от най-използваните аксесоари, смартфонът ви, и акцентирате на него.

3. Новите токове

До момента сме свикнали да виждаме класически подход към токчетата на различните обувки. Тази година обаче е време за промени и те идват под формата на нестандартни токчета във всички възможни модели.

4. „Извънземни“ очила

Бъдете смели и носете слънчеви очила, които са меко казано нестандартни. Новите тенденции при тях ги характеризират със значително уголемени размери и дръзки рамки, богати на акценти и детайли.

5. Тънък чокър

Манията на Джиджи и Бела Хадид по един от най-актуалните аксесоари за 2017 година, чокърите, се пренесе на модния подиум и в ежедневието ни. Заложете на особено тънки модели, тъй като те не са толкова натрапващи се и същевременно акцентират където трябва.

Снимки: Vogue