IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висша мода пролет 2017: Фантазия в реалността

26 януари 2017 08 00

Какво представиха от Giambattista Valli?

Снимка: Indigital

Снимка: Indigital

Първите модели, които откриха ревюто, се характеризират с къси сатенени рокли, завършени с кристали или пера, по които се открояват... гънки от смачкване.

Защо? Джамбатиста Вали обяснява идеята си за жената – пътешественик, която е изключително стилна и, признаваме, богата, сгънала и приготвила своя багаж само за да ги разгъне и да ги открие намачкани.

Това не е първият път, в който ефектът на намачкване е използван като декорация – виждали сме го при Martin Margiela и Миуча Прада, а съвсем наскоро го познахме и в Gucci.

Усещането, че дрехите са имали живот преди да се появят на модния подиум, определено се очертава като тенденция.

Въпреки това, колекцията за пролет-лято 2017 на Giambattista Valli е първото въвеждане на този подход във висшата мода.

Разбира се, верен на себе си, дизайнерът не изневерява на пищния финал, разкривайки пищни модели рокли, изработени в изобилие от тюл.

Всички изделия на нежната и красива колекция можете да разгледате в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Nikolina78 ( преди 7 години )
Страхотни модели наистина! Хубавото в случая е че вече започва да се обръша внимание на малко по-разкроените кройки на дрехите и в частност на това самите манекени да не бъдат тип 'от калъп' излезли. Аз съм макси дама и безброй пъти по магазини съм си съсипвала нервите - харесвам си някоя дреха и в 80% от случайте не мога да намеря моя размер. Няма смисъл да обяснавам как безброй пъти ми се е случвало да вляза в магазин за дрехи и продавачката: Като за Вас ли? Сега пазарувам онлаин и съм страшно доволна http://***.maximarket.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар