IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Висша мода пролет 2017: Красотата на феерията

30 януари 2017 08 40

Класическо ревю на Elie Saab

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Точно това, което трябва да бъде едно ревю висша мода, представиха от Elie Saab с дебютирането на колекцията за пролет-лято 2017.

Списъкът с гости на събитията на дизайнера е изпълнен със световни клиенти, които освен, че съставят основната клиентела на този тип изделия, имат усет и към тенденциите.

Умението на Elie Saab се крие в това, че роклите, които стоят като направени за моделите, които ги разхождат по модния подиум, отиват всъщност на фигурите и на основните клиенти.

Как постига това?

Напълно интегрирани във визията ръкави, артистично и стратегическо поставяне на акценти върху различните части от тялото и целенасочено прикриване на недостатъците.

Не можем да не отбележим и емблематичния за модната къща блясък, който определено е подходящ за червения килим на церемония със същата висота, с която са награждаванията за „Оскар“.

Ако търсите нещо, с което да се почувствате като истински принцеси и да впечатлите с пищност, със сигурност Elie Saab има отговора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари