IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модел на 63: Ние не сме със срок на годност!

8 февруари 2017 14 40

Кристи Бринкли украси корицата на Sports Illustrated

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кристи Бринкли, която в момента е на 63 години, се снима по бански за корицата на Swimsuit издание на Sports Illustrated, пише Motto.

Манекенката се появява на корицата на списанието за четвърти път – тя вече позира по бикини през 1979, 1980 и 1981 г., а в цялото издание е красила страниците общо девет пъти, като първият е от 1975 г.

Този път компания на красивата американка ѝ правят двете ѝ дъщери – 31-годишната Алекса и 18-годишната Сейлър. Момичетата също позират по бански костюм.

Бринкли публикува снимка от обложката на страницата си в Instagram, която следят 264 хиляди потребители.

„Благодаря, Sports Illustrated, за мощното послание, което давате, че ние не се раждаме със срок на годност“, отбелязала Кристи в социалната мрежа. В момента Кристи е Веган.

Спортното списание Sports Illustrated се издава в САЩ от 1954 г. и през 10 години се появява випуск с модели в бански на фона на екзотични пейзажи.

Броят на списанието, посветен на банските костюми, е институция в САЩ. През 2014 г., когато беше неговата 50-годишнина, от него бяха продадени 785 000 екземпляра.

С годините красавиците в него станаха по-разнородни, не само млади бели манекенки. През 1997 г. за пръв път на корицата му беше чернокожата Тайра Банкс.

Миналата година списанието за първи път снима по бански пълна жена – манекенката Ашли Греъм.

През годините за Sports Illustrated Swimsuit са се снимали Ел Макферсън, Петра Немцова, Хайди Клум, Синди Кроуфорд, Наоми Кембъл и други. За изданието са позирали и спортистки като тенисистките Серина и Винъс Уилямс, Мария Шарапова и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари