IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клара – бижуто на Юън Макгрегър

8 февруари 2017 15 20

20-годишната щерка на актьора дебютира на Седмицата на модата в Ню Йорк

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Това е Клара, бижуто на Юън Макгрегър! Актьорът все по-често е засенчван на официални събития от своята дъщеря. 20-годишната красавица уверено върви по пътя, по който да излезе от сянката на баща си.

Юън е щастливо женен от 21 години за френската дизайнерка Ева Мавракис, от която има четири деца – всичките момичета.

Освен Клара те имат дъщери близначки Естер и Джеймиън, които са на 14 години и една осиновена дъщеря – Анук, която е на четири години.

Клара Макгрегър опитва да пробие като фотограф, но почитателите на модата ще имат възможността да проследят и нейния моден дебют. Тя ще участва в Седмицата на модата в Ню Йорк, която стартира утре, 9 февруари.

Преди по-малко от два месеца тя сключи договор с водещата модна агенция „Вилхелмина“, а на Седмицата ще дефилира за Baja East и „Монклер“ и ще участва в съвместното ревю на „Оскар де ла Рента“ и „Монсе“.

„Модата става все по-разнообразна, независимо дали става въпрос за етнос, раса или размер“, казва Катрина Мицелиотис, моден директор на сайта Холивуд лайф. Според проучване, направено от сайта Фешън спот, миналия сезон 25 процента от моделите, дефилирали в Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано, са били цветнокожи жени. Първенец по този показател е бил Ню Йорк с 30,3 процента, като се очаква през тази година процентите да се увеличат. В Ню Йорк освен това са дефилирали най-много „размер плюс“ модели, както и повече жени над 50 години и транссексуални модели.

Вижте Клара в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари