IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Борисова представи колекцията „Emotion“

23 февруари 2017 14 40

Дизайнерката с линия висша мода за 2018

Снимка: Георги Казаков

Снимка: Георги Казаков

Българската дизайнерка София Борисова представи своята последна Haute couture колекция – „Emotion“ – 2018.

По време на нея моделите дефилираха в романтичните сватбени рокли. Лице на тазгодишната колекция е румънският топмодел Диана Мич, която се появи в ефектна сватбена рокля, обшита с множество златисти и сребристи цветя.

Ефирни рокли, вдъхновени от световната висша мода, А-силуети за съвременни принцеси, както и рокли, подчертаващи ултраженските форми приковаха погледите на публиката.

В Колекция Emotion, София Борисова е заложила на прозрачните фини материи, които винаги присъстват в творенията на дизайнерката.

Тоалетите със съвършени кройки са изработени от скъпи материи, висок клас дантели, украсени с интересни детайли. Те са вдъхновени от съвременната модерна жена с характер, която държи на изисканата мода, винаги бляскава, изтънчена и неповторима.

Специално внимание София Борисова е отделила на модерните флорални дантели, допълнени с естествени пера и декорации от кристали.

С Колекция „Emotion“, дизайнерката потапя дамите и в дълбините на мечтите и емоциите. Всеки детайл е изпипан до съвършенство. Особено впечатляващи са дълбоките деколтета, голите рамене, ефектните гърбове и сексапилните цепки на вечерните рокли. Панталоните и гащеризоните са шик в тази колекция.

Те са изработени от коприна и сатен, ефектно декорирани с кристали. Както винаги при тоалетите на София Борисова доминират естествените материи – шифон, коприна, тафта, финия копринен тюл с бродерии, 3D дантелите.

Цветовете са актуалните – червено, тревистозелено, теменуженосиньо, пудра, аква, бордо, модерната за сезона комбинация синьо и жълто, както и класиката – бяло и черно. Сватбените рокли в колекцията са комбинация от светло злато с екрю.

Стъкленорозовото и шампанското напълно изместват класическата бяла рокля. Кройките са изключително сложни, роклите се усещат като втора кожа – леки и удобни, а в същото време богати на дантели и визуално обемни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари