IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите минаха по червения килим в злато и диаманти

27 февруари 2017 13 20

Какви тоалети си избраха известните актьори за „Оскар“-ите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Наградите „Оскар“ са едно от най-важните събития за актьори и режисьори. Освен отличия, звездите се „хвалят“ и с изискани тоалети на модни величия.

Тази година на червения килим холивудският елит се разходи със златисти и сребристи тоалети, а дамите бяха украсени с щедро количество диаманти, пера, пайети и символични сини панделки.

Голямата победителка – Ема Стоун, притежател на „Оскар“ за главна женска роля, бе избрала златна рокля с ресни на „Живанши“ в стила на 20-те години в синхрон с мюзикъла „La La Land“, който носи духа на миналото.

Колежката й Октавия Спенсър от „Скрити числа“ беше облечена със сребриста рокля с пера на „Маркеса“.

Диаманти украсиха шията на още една звезда от „Скрити числа“ – Тараджи П. Хенсън. Тя бе облечена във вечерна рокля от синьо кадифе с предизвикателна цепка до бедрото от Алберта Ферети.

Актрисата Джесика Бийл се появи със златисто-медена рокля с мъниста в съчетание с африканска огърлица от „Тифани“, а съпругът ѝ Джъстин Тимбърлейк бе с костюм на Том Форд.

Актьорът Дев Пател и телевизионният водещ Райън Сийкрест смело пренебрегнаха модните предупреждения за обличането на бели сака по червения килим, където се разхождаха жени с червило.

Дакота Джонсън се появи със свободно падаща надолу дълга рокля на „Гучи“.

Червеният килим грееше в препратки към „старото очарование на Холивуд“ с препратки към съвременността, отбелязват модни експерти.

В кадифена рокля с дълбоко деколте от „Оскар де ла Рента“ се появи миналогодишната носителка на „Оскар“ за най-добра актриса Бри Ларсън.

„Кадифето е на почит. То е тенденция, която ще продължи през 2017 г., както виждаме“, каза модният директор на „Гламър“ Флорънс Кейн.

Изабел Юпер, номинирана за най-добра актриса с филма „Тя“, демонстрира своя изискан стил в сребриста рокля с дълъг ръкав на „Армани“.

Рут Нега от „Лавинг“, която беше номинирана в същата категория, се открои с яркочервен тоалет и бе обявена за една от най-елегантните дами на вечерта.

Вайола Дейвис, която взе статуетката за поддържаща роля, беше облечена с червена рокля на „Армани“ с голи рамене, а Чарлийз Терон се разходи с металическа рокля на „Диор“.

Мерил Стрийп избра синя сатенена рокля, която падаше под рамената и панталони до глезените под нея. Тоалетът ѝ беше дело на ливанския дизайнер Ели Сааб.

Всички присъстващи на церемонията ѝ ръкопляскаха, докато тя бе на сцената, макар и „незаслужено“, пошегува се водещият на церемонията Джими Кимъл. Повод за думите му стана изказване на президента на САЩ Доналд Тръмп, че на актрисата се приписват заслуги, които не заслужава.

Вижте блясъка на Холивуд в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари