IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роузи: Обичам обикновени неща със Стейтъм – вечеря, филм...

12 март 2017 09 00

Моделът позира пред C Magazine

Снимка: C Magazine

Снимка: C Magazine

В новия брой на списание C Magazine тя е на корицата. Снимките са били правени по-рано, затова и не личи нейната бременност.

Пред изданието моделът признава, че буквално е обсебена от социалните мрежи и именно от тях се вдъхновила да създаде новата колекция RosieHW X Paige.

„Аз съм напълно обсебена от Pinterest. Обичам да наблюдавам в социалните мрежи какво носят хората. Едно от любимите ми занимания е да се намирам в задръстване в лондонския трафик и да наблюдавам с какво са облечени минувачите, както и онези, седнали в автомобилите си.“

Роузи също така отговаря и на въпрос защо повече от всичко на света обича Южна Калифорния: „Ще бъда напълно откровена. Когато Джейсън и аз сме си у дома ние просто си готвим вечеря и гледаме филм, заобиколени от нашите кучета или просто седим в градината си. Харесвам тези малки удоволствия“.

29-годишната Роузи и 49-годишният Джейсън Стейтъм са заедно вече седем години. Звездите все още не са узаконили отношенията си, но затова пък чакат първото си бебе.

Вижте Роузи в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари