Да си гол може и да не е най-ефектният начин да накараш някого да си мисли за нова линия дрехи, но при Ашли Греъм тази тактика явно работи.

Пухкавата манекенка публикува снимки на страницата си в социалните мрежи, където е без никакви дрехи, за да рекламира нова колекция за хора с plus-size размери на марката Lane Bryant.

Новите тоалети трябва да се появят на пазара този месец, а Ашли е секси и гола в черно-бял фотос.

Всъщност Греъм принадлежи към онези модели, които не само не се притесняват от пищните си форми, но и активно призовават момичетата да се харесват такива, каквито са.

Звездата с plus-size размери не се плаши от недостатъците на фигурата си. 29-годишната манекенка активно пропагандира философията за бодипозитивното мислене и сама редовно дава пример на своите последователи.

Съвсем скоро Ашли бе забелязана на крайбрежието на Маями да участва в тематична фотосесия в стилистиката на „Спасители на плажа“. Пред обектива Ашли позира в стилен цял бански, подобно на героите от 90-те години.

На страницата си в Instagram моделът не редактира разголените си снимки. Тя счита, че е неприлично да лъже феновете си, показвайки се по-стройна, отколкото е.

Затова пък американското издание Vogue бе обвинено, че на една от кориците си скрива част от тялото на Греъм и не показва реалните ѝ размери.