IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Борисова и съветите ѝ към абитуриентките

13 март 2017 15 20

Дизайнерката разказва за роклите и тенденциите

Снимка: Hilife

Снимка: Hilife

Наближава един от най-важните моменти от живота – абитуриентският бал! Сред пренаситения пазар и голямото разнообразие, пред учениците се появява проблемът как да изберат правилен тоалет за специалния ден.

За да се справите с нелеката задача, модният специалист София Борисова дава своите специални съвети.

Дизайнерката съветва бъдещите абитуриентки да съобразяват избора на тоалет със своята фигура, също така с цвета на косата, кожата и височината си.

Особено внимание трябва да се обърне на кройката – дългите и прилепнали рокли, тип русалка, са подходящи за високи и слаби дами с по-тесен ханш.

Момичетата с по-заоблени форми е добре да заложат на А-силует или разкроена рокля, която ще подчертае талията и ще прикрие извивките на ханша.

Дългите тесни рокли по тялото с голи рамене, ефектен гръб, с цепка, разкриваща крака, както и фееричните рокли, изработени от ефирни, естествени материи са предпочитани от младите дами. Тези тоалети загатват женствеността, придават романтика и нежност.

Приятната на допир материя, правилно подбраният силует, лек грим, малки обеци и красива прическа ще завършат визията по чудесен начин! Ако изберете абитуриентска рокля с изчистена кройка, то можете спокойно да добавите по-бляскави бижута, обувки или чанта.

Късите секси рокли, както тези по тялото, така и разкроените пък ще дадат свобода и комфорт при танците, те също са лидер сред избора на тоалет. И тази година са хит богато декорираните с кристали и пайети рокли.

Цветовете са в модерните за сезона червено, пудра, блуш, тюркоазено, марсала, кралско синьо, класическото черно. Флоралните мотиви са широко заложени в колекцията. Десени от нежни пролетни цветя, рокли декорирани с рози са хит. Един чудесен избор за бала, който ще изрази индивидуалността и подчертае женствеността на младите дами.

Гащеризонът започва да се налага и момичетата с по-смела и разчупена концепция за визията си все по-често залагат на него. Той е нестандартно, но практично решение за празничната нощ.

София Борисова препоръчва на младите момичета да запазят естествената си красота и излъчване като направят правилния избор на тоалет, грим и прическа, които да съответстват на годините и младостта им.

Да бъдат стилни и красиви като не пропускат най-важния елемент – доброто настроение и положителните емоции, които винаги превръщат един такъв празник в незабравим.

Рокли можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари