IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 стайлинг трика да изглеждате по-слаби

14 април 2017 09 30

Малко по-скучно, но пък стилно и привлекателно

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Здравословно умерено хранене и редовни тренировки са ключът към здравето и хубавата фигура.

И все пак за да сработят се изисква някакво време.

А междувременно може да приложите следните трикове да прикриете излишните мазнинки и да изглеждате по-слаби и привлекателни в очите на другия пол.

По-дребни шарки

Не само, че едрите шарки привличат нежелани погледи и ви карат да изглеждате като клоун, но и фокусират вниманието върху недостатъците. Заложете на по-прости и дребни десени, в които погледът се размива и не подчертават (не)преднамерено части от тялото, които не искате.

Тъмни цветове

Дамите знаят най-добре! Тъмните цветове оптически издължават. Затова, ако имате излишни килограми за криене, не залагайте на бежово, резедаво, светлосиньо или сиво, а по-скоро на черно, тъмнокафяво/зелено/сиво/синьо.

Не поглеждайте към плисираните панталони

Плисето в областта на талията и чатала е добавен плат, който леко издува. Избягвайте подобни кройки с набръчкани елементи.

Не загащвайте ризата

Носете ризата си върху панталоните/дънките. Внимавайте обаче за следното: тя не трябва да е прекалено дълга и да ви седи като блузон; трябва да е с права кройка; да е от материя, която не се разтяга и в никакъв случай не слагайте отгоре елеци, пуловери и т. н., които само ще я „сплескат“ и ще подчертаят това, което се опитвате да скриете.

По-малко копчета

Ако имате коремче, смело заложете на дрехи, които имат по-малко копчета. Закопчаните копчета подчертават силуета! Носете ризите си с разкопчани горни 2-3 копчета, ако обстоятелствата го позволяват. Това визуално кара дрехата да изглежда по-свободна и отваря горната ѝ част, което пък прави тялото по-симетрично.

Забравете за контраста

Намалете до минимум контраста между горната и долна част на тялото. Панталони каки и тъмна риза, ще отрежат торса ви наполовина. Същата риза с тъмносиви панталони обаче ще ви издължи оптически.

Същото е с аксесоарите – черен колан, особено с голяма тока, върху светли панталони, буквално отрязва тялото. Избирайте минималистични аксесоари и то в тоналността на дрехите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Учителка ( преди 6 години )
до нешивачкаТи пък научи правописа - пише се колекциИ. Не със Й.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
не шивачка ( преди 6 години )
До шивачка профи: Е толкова си и шивачка! След като не си виждала плисиран панталон ,има го в мнооого дизайнерски колекций!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
шивачка профи ( преди 6 години )
Нямам спомен в живота си да съм виждала плисиран панталон.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар