IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е модерно при сватбените рокли?

10 април 2017 12 20

Какво търсят бъдещите булки

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Когато стане въпрос за мечтаната сватба – парите нямат значение. Или поне според Анжела Георгиева, която е получила предложение за брак само преди седмица.

Откриваме я в сватбения салон, където само за минути успява да открие роклята, с която иска да се появи в най-важния си ден.

„Това е рокля тип „принцеса“ и мисля, че това е моят модел. Емоцията може би е странна, много е красива и е много тежка, така, че е нещо, което не съм правила преди, но е прекрасно“, споделя Анжела.

В салона ни признават, че булките рядко гледат цената. Пак там издават тайна – бъдещите съпрузи все по-често придружавали младоженките, за да изберат заедно рокля.

Ако си мислите, че е за да не надвишат бюджета – грешите.

„Мъжете предпочитат рокли, които са по тялото, по-секси, по-отворени, по-младежки. Докато булките винаги са се представяли като принцеса“, споделя консултантката.

Именно като принцеса се вижда и Анжела, която се спира на дълга рокля с шлейф. Както при всичко, и при сватбените рокли има мода. Най-голям хит са А-симетричните модели, които се появяват на пазара за първи път.

„Това са рокли, чиито поли са направени от триъгълници, квадрати, кръгове. Зашити са много небрежно и образуват най-различни геометрични фигури отдолу в самата пола. Когато булката ходи, се получават различни елементи. Това е за по-смели и високобюджетни булки“.

Освен рокли се гледат и датите – най-желаната тази година е 07.07.2017 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари