IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции в сватбените рокли от София Борисова

24 април 2017 12 40

Дизайнерката с нова колекция

Снимка: Ивайло Станев

Снимка: Ивайло Станев

София Борисова представи най-новата си колекция сватбени от котюр тоалети за 2018 г. пред италианска публика във Вечния град.

Дизайнерката впечатли присъстващите, освен с интересните кройки и силуети, с уникалните материи – висша мода, с които работят световноизвестни дизайнери. Роклите бяха заснети на уникална фотосесия под капките на течаща вода.

За всяка бъдеща булка изборът на рокля е истинско предизвикателство. И тази година дизайнерите залагат на женствеността в тоалетите, елегантния сексапил и разбира се удобството.

Все повече булки държат на комфорта на роклята, на перфектната изработка и качествените материи.

Многопластовите рокли продължават триумфално да заемат челни позиции в колекциите и в предпочитанията на дамите.

Дантелата, фините ръчни бродерии, декорациите с кристали и перли превръщат сватбената рокля в едно истинско бижу.

Дизайнерите в световен мащаб предлагат широка гама от кройки, подходящи за всеки тип форма на тялото от русалки, през А-силует до класическата принцеса.

Актуалните цветове и за този сезон са айвъри, шампанско, карамел, екрю, нежно розово. Чисто белият цвят е оставен в миналото.

Късите булчински рокли стават все по-предпочитан избор от по-дръзките и практични дами.

Гащеризоните смело навлизат в сватбената мода и разчупват представата за класическия булчински тоалет. В своята колекция за 2018 година София Борисова залага на роклите, които се усещат като втора кожа, те са изработени от фини дантели, коприна, шифон, микадо и сатен.

Воалът продължава да властва като завършек на сватбената визия. В зависимост от избора на рокля, той може да е дълъг – тип испански или такъв, който покрива само раменете. Изчистен или декориран с подходяща крайка от дантела, този аксесоар се радва на завидна популярност сред бъдещите булки.

Още от сватбените тенденции можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари