Ашли Греъм продължава с голям успех да пропагандира бодипозитивизъм. Този път моделът разкри пищните си форми в нова еротична фотосесия за V Magazine.

Пикантните черно-бели снимки се появиха и с голямо интервю с участието на модела. Ашли признава, че невинаги се е смятала за красива, особено в училище, когато се е притеснявала от тялото си.

„Помня кога започна да ми се появява целулитът в гимназията. Няма как да забравя този ден, когато отидох при мама и я попитах: „Не изглежда ли това отвратително? Това е ужасно“. В същата минута тя ми показа своите бедра и заяви: „Виж! И аз имам същите“. В този момент си отдъхнах“, разказва звездата.

Именно майка ѝ научила Ашли да не се притеснява от особеностите на фигурата си и да приеме своето тяло такова, каквото го е създала природата.

„Погледна ме и поклати глава. Не ми говореше красиво ли изглеждам или уродливо. Просто ми даде да разбера, че това няма нужда да го обсъждаме“, споделя Греъм.

Сега Ашли е една от най-заетите модели в индустрията. Тя се отнася с любов към себе си и с примера си има милиони последователи, които не се опитват да бъдат шаблон за красота.

Вижте Ашли в галерията ни.