46-годишната Наоми Кембъл стана главна героиня за ES Magazine. Супермоделът е откровена за едни от най-трудните ѝ моменти.

Не е тайна, че през 90-те Наоми активно се бори с наркозависимост. Звездата от модния подиум още с трепет си спомня тези моменти и е уверена, че опитът с посещенията в клуба на анонимните наркомани за нея е бил от голяма полза.

„Хората се опитваха да ме съдят, че съм се обърнала към тази организация за помощ. Вие никога не трябва да съдите някого, затова, че се опитва да се възстанови. Това е положителен момент. Но когато за първи път се обърнах, хората не бяха готови за това.

А всичко това трябва да се обсъжда открито – проблемите, психическото здраве, следродилната депресия – има толкова много различни неща“.

Наоми също така добавя, че телефонът ѝ винаги е отворен за хората с такива проблеми и иска те да получат съвременна и квалифицирана помощ.

„Ходете заедно и си помагайте един на друг. Това е много важно... Ние действително сме длъжни да насърчаваме тази програма“, казва тя.

Един от най-неочакваните моменти в интервюто е признанието на Наоми Кембъл, че не спира да мисли за бебе. При това тя не иска да бъде и самотна майка. За нея е важно малкото да има пълноценно семейство.

„Искам деца. Сега благодарение на науката, мисля, че мога да имам, когато поискам“, коментира черната перла.

Впрочем моделът не е сигурна, че иска да бъде самотен родител. Наоми не отрича, че е готова и да осинови дете, но когато срещне и мъжа, с когото заедно да вземат това решение.

Вижте Наоми в галерията ни.