IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В кожата на Хубава жена срещу 136 лири

9 май 2017 07 10

Иконичната рокля на героинята на Джулия Робъртс от 90-те възкръсна

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Почти три десетилетия след излизането на филма „Хубава жена“ героинята на Джулия Робъртс в лентата остава най-запомнящата се нейна роля. И причината не е само актьорската игра на талантливата американка, а и безкрайните ѝ крака и тънка талия, които се виждат в цялата си прелест под оскъдното парче плат, с което тя се появява още в първите минути на продукцията.

Героинята ѝ – проститутката Вивиан, успява да забърше героя на Ричард Гиър в минижуп от две части – бял потник и синя пола, които се съединяват в областта на пъпа с метален кръг. 27 години по-късно „роклята“ отново ще изкушава мъжете, тъй като моделът вече се предлага на пазара от марката ASOS в колаборация с дизайнера Hunza G срещу сумата от 136 британски лири.

Снимка: Sportsphoto.Ltd/ASOS

И докато дрехата на Вивиан е издържана изцяло в синьо и бяло, нейната настояща реплика се предлага в три вариации – черно, червено и кралско синьо. Всичко останало копира напълно оригинала, което означава, че роклята е подходяща за дами с перфектна фигура.

Когато Робъртс изиграва ролята на проститутката Вивиан, тя е само на 22 години. Ролята ѝ носи номинация за „Оскар“ в категорията „Най-добра актриса“ и отваря пътя ѝ към Холивуд.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари