IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грешката е вярна: Преподавателка модел на 63

9 май 2017 12 20

На Седмицата на модата в Ню Йорк

Снимка: Bored panda

Снимка: Bored panda

Когато професорът от университета „Фордъм“ в Ню Йорк Лин Слейтър отива да обядва със свой приятел по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, тя няма представа, че животът ѝ е напът да се промени напълно.

Чуждестранни журналисти изведнъж я заобикалят, като решават, че тя е модна икона и така привличат тълпа от зрители. Това е моментът, в който Лин попада под светлината на прожекторите, а нейният блог се изстрелва в небесата.

На 63-годишна възраст Лин Слейтър не е типичен модел на висшата мода. Тя се отнася пренебрежително към възрастовата дискриминация както в модната индустрия, така и в ежедневието. Такова е отношението ѝ към схващането, че трябва „да се обличаме според възрастта“.

„Смятам, че ако се чувствате комфортно в това, което носите, независимо на каква възраст сте, ще изглеждате добре“, споделя Слейтър в интервю пред Refinery29.

Към момента тя има договор с Elite London – водещата световна модна компания, която работи с марки като Mango и Uniqlo.

Лин е възхитителна не само заради отношението си, но и заради характерния си стил, а страницата ѝ в Instagram вече има над 132 хиляди последователи.

Снимки на Лин Слейтър може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари