IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид: Вярвам в извънземни!

16 май 2017 13 40

Супермоделът разказва за гаджето и сестра си пред Harper’s Bazaar

Снимка: Harper’s Bazaar

Снимка: Harper’s Bazaar

Супермоделът Джиджи Хадид участва в космическа фотосесия за Harper’s Bazaar. Красавицата украси корицата на новия брой на изданието, а в откровено интервю разкри любопитни факти за себе си и близките си.

Джиджи сподели, че тя и приятелят ѝ Зейн Малик вярват в съществуването на извънземни. Все пак не този въпрос я вълнува в ежедневието ѝ, а мисли за израстването ѝ в професията.

Тя винаги се е стараела да се учи от най-добрите, да следи новостите в модния бизнес и се стреми да се преодолява.

„Имам плоски стъпала и винаги се е налагало да се адаптирам към определени обувки, за да изляза на подиума с тях и да не възникне подозрение, че не са ми удобни. Напоследък съм станала по-добра в дефилирането и съм се научила на малки, но полезни трикове.“

Немалка роля в живота на Джиджи изиграва и нейната по-малка сестра Бела. „Тя прекрасно разбира и най-малките нюанси на нашата работа и мога да обсъдя с нея всички професионални въпроси. Действително е здравословно, когато намираш разбиране“.

Независимо от своята популярност, Джиджи не може да привикне с папараците и си признава, че гледа да се крие от тях. Също така тя не смята да сменя професията, а плановете ѝ са свързани единствено с това да се усъвършенства в нея.

Вижте Джиджи Хадид в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари