IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди в Кан 2017

18 май 2017 12 10

Кои са те?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато Френската ривиера се напълни със знаменитости, фотографи и звезди, едно е ясно – дошло е времето за Филмовия фестивал в Кан.

70-тото издание на фестивала представлява най-значимото събитие за филмовата и киноиндустрия, което събира на едно място изкуство и мода.

Разбира се, няма как да не направим задължителния обзор за най-добре облечените дами, които минаха по червения килим.

Кои са те? Вижте сами:

1. Ума Търман

Музата на Куентин Тарантино представи забележителен моден вкус и се появи на червения килим в дълга розова рокля на Atelier Versace.

Силуетът издължава иначе високата актриса, а асиметричните акценти поставят акцент върху нежните извивки на тялото ѝ.

2. Ел Фанинг

Актрисата определено бе една от най-забележителните дами на 70-тото издание на филмовия фестивал в Кан. Роклята ѝ е дело на Vivienne Westwood и носи в себе си емблематичния почерк на едноименната дизайнерка. Дръзките и смели елементи в задната част внасяха допълнителна грация в походката на Ел Фанинг.

3. Лили-Роуз Деп

Дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп откри Филмовия фестивал в Кан и заблестя в дълга бяла рокля на Chanel. Осанката на гръцка богиня превърна красавицата в истински гвоздей на бляскавото събитие.

4. Моника Белучи

Най-големият скандал и най-обсъждана звезда в Кан тази година е Моника Белучи. Красавицата целуна Алекс Луц на сцената, докато бе облечена с красива и женствена рокля на Christian Dior Couture.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари