IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-зле облечените в Кан 2017

18 май 2017 14 20

Кои дами не се справиха?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Филмовият фестивал в Кан – мястото, на което звездите впрягат всичките си усилия и партньори, за да изглеждат зашеметяващо.

По червения килим виждаме последните изделия на големите модни къщи и дизайнери, а красотата задава критериите за знаменитостите и перфектния външен вид.

Вече ви представихме най-добре облечените звезди в Кан 2017 и идва време да обърнем поглед към другата крайност.

Ето кои са дамите, които не се справиха толкова добре с модните решения.

1. Емили Ратайковски

Моделът, която стана известна с това, че обича да се съблича по всякакви възможни поводи, а понякога дори и без повод. Останала вярна на себе си, Емили Ратайковски се появи в дълга рокля с дълбока цепка, плътно прилепнала по тялото, която не скриваше нищо от формите ѝ. Роклята е дело на Twinset и е създадена специално за модела.

2. Джесика Частейн

Носителката на „Златен глобус“ се появи на червения килим с рокля на Alexander McQueen, която е красива, но не подчертава тялото на актрисата.

Моделът на силуета е изключително къс и неособено добре подбран.

3. Джулиан Мур

Знаменитата актриса винаги изглежда зашеметяващо и с перфектно подбран силует, но както с всяко нещо, и това правило си има изключение. По време на Кан 2017 Джулиан Мур се появи в червена рокля на Givenchy Couture, която като че се сливаше с косата ѝ. Перата и твърде голямото изобилие на пайети и бродерии стоят твърде тежко на иначе нежната красавица.

4. Сюзън Сарандън

Американската актриса, превърнала се в кинолегенда, се появи в дълга зелена рокля на Alberta Ferretti. Това, което прави най-силно впечатление обаче е фактът, че е с твърде дълбоко деколте, което като че натрапва гърдите на актрисата, поставяйки твърде силен акцент върху тях. Сарандън със сигурност има много по-голям талант, с който да изпъкне.

5. Робин Райт

Актрисата се появи в малка черна рокля на Saint Laurent със златни акценти по нея. Това, което прави впечатление е, че моделът е една идея твърде семпъл и Робин Райт се губи в него. Може би нещо по-смело би било по-добра идея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари