Риана и Блогърът Крис Спагс влязоха в задочен дуел на тема килограми. Миналата седмица Спагс попита последователите си „Дали това, че Риана е дебела ще стане нова хитова тенденция?“. Вместо да покажат чувство за хумор, потребителите го атакуваха с неодобрителни коментари на страницата му в Twitter.

Самата певица тушира обидите, че е дебела с шеговито меме. На него е изобразен рапърът Гучи Мейн, който е доста по-дебел преди 10 години. „Ако не можеш да приемеш Гучи Мейн от 2007 г., не заслужаваш Гучи Мейн през 2017 г.“, гласи надписът към него.

„Това, че хората наричат Риана дебела, е смехотворно. Обществото трябва да се оправи, по дяволите“, написа Джейд Пиърс в защита на изпълнителката.

Излишните килограми на Риана са факт. Според медиите отвъд океана тя качила близо 11 кг за последната година. Стрелката на кантара започнала да се покачва след раздялата ѝ с Дрейк.

Барбадоската минала период на депресия, в който туширала мъката с повече храна.

Рири дори е спряла и фитнес тренировките, като отстоявала мнението си, че няколко часа, прекарани в залата по танци са достатъчно физическо натоварване.