Вече официално е сезонът на сватбите. Трескавата подготовка и вричането във вечна любов вървят ръка за ръка със задължителния въпрос „Какво да облека?“, придружен от „Какво да обуя?“.

Разбира се, първият винаги е по-труден, но, оказва се, често грешим с втория, защото го подценяваме.

По този повод селектирахме за вас топ 5 на моделите обувки, с които да преминете през целия процес на сватбата.

1. Сандали

Сандалите са идеален избор за годежното парти, тъй като това е мястото, на което можете да си позволите да облечете нещо по-ежедневно. С тези обувки не само ще ви бъде удобно, но и ще бъдете неотразими.

2. Черни сандали на висок ток

Моминското парти обикновено е тази част от сватбата, в която е време само за момичета! Издокарайте се и заложете на сексапилни черни сандали с висок ток, които не са просто елегантни, но и много стилни.

3. Цветни токчета

Следващият етап е пробната вечеря. Можете да си позволите да внесете малко цвят и настроение – изберете висок ток в смел, многоцветен и дързък принт. Тук е добра идея да се възползвате от водещата тенденция за тропически настроения.

4. Секси токчета с ресни

Денят на сватбата е мястото, на което трябва да сте едновременно елегантни, но и да изразите своята индивидуалност. Сандали на висок ток с многобройни каишки и акцент от ресни или друга ефектна декорация, са страхотен избор. Заложете на смел цвят.

5. Нисък и дебел ток в златно

За закуската на следващия ден е добре да дадете малко почивка от високите токчета и да изглеждате все така елегантни. За целта се спрете на модел с дебел и обемен ток, който хем ще ви издължи, хем ще ви е удобно да ходите. Най-добрият вариант е златно или сребърно – това е металната тенденция за пролет-лято 2017.