IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 начина да носим райе

25 юни 2017 10 45

Как да използваме лятната тенденция?

Снимка: Everlane

Снимка: Everlane

Винаги когато стане въпрос за връзка между модни тенденции и лято, пред очите ни изплува райето.

Тази вечна класика в гардероба за всяка година носи духа на морските приключения и винаги има отредено специално място в куфара с багажа.

Как обаче да я носим?

На този въпрос е най-добре да ви отговорим като ви представим нагледно комбинации, с които няма шанс да сбъркате.

Ето ги и тях:

1. Тениска

Лятото и морската почивка са времето, когато можем да акцентираме на удобството и практичността. Спортният дух се имплементира най-лесно с тенденцията за морско райе чрез мека тениска. Използвайте класически цветове като синьо и бяло, а долната част съобразете с тях или заложете на дръзкото червено.

2. Рокля

Най-лесният начин да се отървем от досадните колебания с какво да комбинираме е да се спрем просто на единен компонент. Най-доброто решение в тези моменти е свежата рокля над коляно. Единствено добавете любимите си кецове или сандали и сте готови за морски преживявания.

3. Къси панталонки

Какво е лято без къси панталонки? Изберете модел в райе и заложете на стилен и ефирен топ в синьо или бяло за късните часове на деня. Така хем ще сте секси, хем ще сте модерни, хем ще ви бъде и изключително удобно. Ако искате да имате оптически по-дълги крака, заложете на обувки или сандали с ток или платформа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари