Джиджи Хадид и Зейн Малик се снимаха за августовския Vogue, в който е захваната темата за унифицирането и индивидуалността, както и за новото унисекс поколение.

Това не е въпрос на полова ориентация или самоидентификация, а по-скоро на явлението, при което двата пола не се стремят да изглеждат по-женствени или по-мъжествени.

22-годишната Джиджи и 24-годишният Зейн са едни от най-ярките представители именно на това поколение и често красят кориците на популярните издания. В тази фотосесия те позират в еднакъв Gucci стил.

За унисекс поколението Малик дава своя коментар: „Хората на нашата възраст са много освободени. Ние можем да сме такива, каквито искаме и да останем себе си.“ Той смята, че със социалните сайтове светът е станал по-малък и изглежда, че всеки прави едно и също.

Именно затова всеки се опитва да създаде собствен стил, да се чувства специален и да изрази индивидуалността си.

Влюбените Джиджи и Зейн позират в студио с природни пейзажи. Освен тях във фотосесията участва и малкият брат на Джиджи – Ануар Хадид. На всички кадри се вижда, че няма ясно изразен грим за мъже и жени.

Хадид коментира темата така: „Ако Зейн е облечен със стегната риза, тесни дънки и широко палто, то и аз ще облека същото. Въпросът е в това как се чувстваш, а не в това как си облечен.“

През април 2016 г. двамата се снимаха за първи път в обща фотосесия за Vogue, САЩ.

Красивият американски топмодел и британският певец позираха в Неапол пред обектива на Марио Тестино.

Вижте ги в галерията ни.