Емили Ратайковски застана пред обектива на Даниъл Джаксън за нова секси сесия за августовския брой на списание Allure.

Моделът засяга темата за феминизма и за гърдите. Със своите тя няма проблем, няма проблем и да говори за тях. Все пак именно с еротичните си кадри тя събра над 14 милиона последователи в Instagram.

„Когато видим женски гърди не мислим за красота и женственост. Мислим за вулгарни, свръхсексуални образи. Има нещо прецакано“, смята Емили.

И допълва: „Ако една жена решава да се облича секси, това не означава, че не е феминистка. Трябва да правим някои неща за самите себе си. Ако такъв е нашият избор и той ни кара да се чувстваме добре, това е страхотно“.

Ако сте от този половин милиард, който е запомнил Ратайковски с голото ѝ участие в клипа на Робин Тик „Blurred Lines“, то трябва да знаете, че сексапилната брюнетка е дъщеря на бивш учител по изкуства и английски професор. И може да говори за култура с часове. Чете много и се бори срещу квалификациите, че моделите са тъпи.

Но тя се чувства щастлива в различните светове, в които живее.

„Искам момичетата да знаят, че можеш да бъдеш каквото пожелаеш. И когато харесвате нещо да не се притеснявате, че околните няма да ви разберат“, допълва Емили.

А ако ви притесняват големите ѝ гърди – това не е неин проблем.