IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски: Когато видим гърди не мислим за женственост!

24 юли 2017 06 10

Актрисата и модел смята, че има нещо прецакано в помислите ни

Снимки: сп. Alure

Снимки: сп. Alure

Емили Ратайковски застана пред обектива на Даниъл Джаксън за нова секси сесия за августовския брой на списание Allure.

Моделът засяга темата за феминизма и за гърдите. Със своите тя няма проблем, няма проблем и да говори за тях. Все пак именно с еротичните си кадри тя събра над 14 милиона последователи в Instagram.

„Когато видим женски гърди не мислим за красота и женственост. Мислим за вулгарни, свръхсексуални образи. Има нещо прецакано“, смята Емили.

И допълва: „Ако една жена решава да се облича секси, това не означава, че не е феминистка. Трябва да правим някои неща за самите себе си. Ако такъв е нашият избор и той ни кара да се чувстваме добре, това е страхотно“.

Ако сте от този половин милиард, който е запомнил Ратайковски с голото ѝ участие в клипа на Робин Тик „Blurred Lines“, то трябва да знаете, че сексапилната брюнетка е дъщеря на бивш учител по изкуства и английски професор. И може да говори за култура с часове. Чете много и се бори срещу квалификациите, че моделите са тъпи.

Но тя се чувства щастлива в различните светове, в които живее.

„Искам момичетата да знаят, че можеш да бъдеш каквото пожелаеш. И когато харесвате нещо да не се притеснявате, че околните няма да ви разберат“, допълва Емили.

А ако ви притесняват големите ѝ гърди – това не е неин проблем.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

и други мислят така ( преди 6 години )
Преди няколко години бум в мрежите с много харесвания беше "красивата учителка". Въпросната красива учителка получи популярност поради несъразмерно големия си (затова увиснал) бюст. Същата красива учителка сега пак може да се види в медиите, вече бременна, но с бюст очевидно доста по-малък.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар