IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият модел UltraBOOST X – поразителна мистериозно синя цветна комбинация

4 август 2017 07 10

adidas представиха нов модел

Снимка: adidas

Снимка: adidas

adidas Running добави завладяваща окото мистериозно синя цветова комбинация към колекцията UltraBOOST X за сезон есен/зима 2017, предлагайки на жените свеж, нов начин да се откроят докато тичат. Лансиран по-рано тази година, UltraBOOST X е върховото постижение на adidas в спортните обувки за жени. Те се напасват по уникалната форма на дамското стъпало и са проектирани да помагат на жените да стават по-добри с всяко следващо бягане.

Уникалният дизайн на UltraBOOST X отразява естествения силует на дамското стъпало по време на бягане, за да подобри представянето с всяка крачка. Характерният адаптивен свод, редом до специфично изваяната средна и горна част от Primeknit, която без усилие се напасва към променящата се форма на стъпалото по време на тичане, осигуряват превъзходен комфорт и стабилност.

За проектирането на обувката, adidas Innovation Technologies са използвали системата ARAMIS, технология за проследяване на движението, която позволява детайлен анализ на движението на стъпалото. Обувката е създадена за жени, с фокус върху местата, които най-много се нуждаят от стабилност по време на бягане и зоните, в които стъпалото се нуждае от естествено разширение.

Водещите иновации в модела UltraBOOST X са:

Адаптивен свод – проектиран да следва извивката на женското стъпало и без усилие да се адаптира към променящата му се форма по време на бягане.

Горна част от Primeknit – която обгръща свода на стъпалото за допълнителна стабилност, а структурата в областта на пръстите увеличава възможността на стъпалото да диша.

Средна част на подметката от Boost – съхранява и възвръща енергията с всяка крачка и е създадена да осигури изключителен комфорт и омекотяване.

Подметката Stretch Web изработена от гума Continental – създадена за женската походка, осигуряваща добро сцепление при тичане в града, независимо от атмосферните условия.

Завладяващият модел UltraBOOST X може да бъде намерен в магазините на SPORT DEPOT в Младост, Пловдив Ритейл Парк и Варна, както и онлайн магазина. Разгледайте всички модели с технологията BOOST тук.

Всички кадри на новия модел можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари