IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции в бельото: Будоарен сексапил

22 август 2017 11 00

Какво е модерно?

Снимка: H&M

Снимка: H&M

Наближава краят на летния сезон, но това изобщо не означава, че не можем да задържим високите температури... по сексапилен начин.

Новите тенденции при бельото за есен 2017 дават решение именно на този порив, „обличайки“ го с висока доза съблазън и сексапил.

Ако миналите сезони се усещаше силно влияние на спортната вълна, то сега тя е изместена от многобройни дантелени комплекти и бодита, с които жените да се чувстват като истински богини.

Дръзката линия за гардероба идва с много дълбоко изрязани акценти при деколтето, „описано“ във фина бродерия с цвета върху нежна дантела.

Удобството е постигнато с микрофибърни нишки и меки сутиени, а за още по-дръзките дами, които използват бельото като основен акцент във визията си, има засилена игра с презрамки, кръстосани на деколтето.

Цветната палитра измества класическото бяло, като на негово място идват различни нюанси на нюд. Задължителните нюанси за есента, тематично, са винените и красивите пепел от рози.

Какво е модерно при бельото – разгледайте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари