IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев не иска да играе повече тийнейджър

23 август 2017 13 00

Актрисата с интервю и корица за списание

Снимка: Harper`s Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Звездата на Нина Добрев изгря с много роли, но със сигурност най-значимата от тях бе в „Дневниците на вампира“.

С днешна дата актрисата оставя това в миналото и се опитва да си създаде ново име. Нина Добрев е заета постоянно с нови проекти и винаги намира време за някое и друго приключение с приятели.

Тя използва активно социалните мрежи, за да даде глас на проблемите в днешно време.

Макар че графикът ѝ е пълен, актрисата успя да отдели време и да застане на корицата на Harper's Bazaar за този септември.

Освен че изглежда страхотно, тя разкри подробности за своята мания да опитва нови неща и разказа как нейното минало като имигрант е формирало политическите ѝ възгледи.

За напускането на „Дневниците на вампира“, тя споделя: „Това беше планът от началото. Фактът, че напускам, ме изплаши още повече. Имах нужда да почувствам този страх „Боже Господи, ако никога нямам друга работа?“. Това ме накара да работя пет пъти повече, за да съм сигурна, че няма да се случи“.

„Нещата, които искам да правя, не са задължително нещата, които се очакват от мен. Не искам да играя тийнейджър повече. Искам да влизам в зрели роли и да се предизвиквам в работата със страхотни сценаристи и режисьори, за да разказвам страхотни истории и това означава да подбирам много.“, разказва тя.

Всички кадри от фотосесията на Нина Добрев можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари