IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди на наградите на MTV

28 август 2017 11 00

Тазгодишното издание и модните избори

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тази година наградите на MTV определено ни поднесоха много ударна доза модно вдъхновение.

Разбира се, не сме очаквали нещо различно от комбинацията между Лорде (Лорд), Деми Ловато и Кейти Пери, които и тази година ни изненадаха с избора си.

Къде приятно, къде неприятно, тоалетите преминаха през червения килим и допълниха архивите на наградите с още една доза тенденции.

Историята на наградите и модните избори съдържа рокли от месо и почти голи звезди, които не биха изпуснали за нищо на света възможност да се докажат не просто като талантливи изпълнители, но и като добри модни диктатори.

Кои бяха най-добре облечените звезди тази година? Вижте сами:

1. Лорде

Безспорно най-големият ни фаворит тази година е Лорде, която заблестя и спечели с модния си избор още повече фенове.

Изпълнителката се бе спряла на пищна и дълга рокля, дело на Monique Lhuillier в бледолилаво. Тюленият тоалет превърна Лорде в истинска принцеса и ѝ осигури първо място за най-добре облечените звезди.

2. Кейти Пери

Една от най-големите изненади на вечерта бе Кейти Пери. Изпълнителката се слави с нестандартните си решения и дръзки тоалети, но този път изневери на себе си... и не сгреши.

Кейти Пери се появи в стилна бяла рокля, асиметрична кройка и дължина до земята, дело на Stephane Rolland.


3. Яра Шахиди

Американската актриса и модел може да е малка на години, но определено доказа на своите колежки, че знае как да се облича стилно. Тя се появи в рокля на Zimmermann с асиметрично рамо и колан на талията, с което се превърна в истински стилна жена и звезда.

4. Алесандра Амброзио

Супермоделът на Victoria’s Secret постоянно защитава титлата си на една от най-стилните жени. Тя е модел на Balmain и тематично се появи в изделия на модната къща от глава до пети и осигури присъствие на член от армията на модната къща върху червения килим.

5. Оливия Мън

Американската актриса заложи на артистична визия, която определено привлече погледите на гости и звезди. Тя се появи в рокля на Nicolas Jebran, която бе като истинско изделие на изкуството. Моделът едновременно внесе доза сексапил с отворената предна част и късата дължина.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари