IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-зле облечените звезди на наградите MTV

28 август 2017 13 20

Кои се объркаха тази година?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Наградите на MTV винаги са събирали най-нестандартните тоалети на едно място. Звездите, надпреварвайки се да се докажат като изключително артистични и нестандартни, понякога меко казано стъпват накриво.

Това, разбира се, дава много поводи за коментари на всички модни критици и надяваме се, поука за звездите догодина.

Днес ще ви представим топ 5 на най-зле облечените знаменитости на тазгодишните награди на MTV.

1. Ванеса Хъджинс

Красивата брюнетка обикновено се спира на изчистени и стилни тоалети. Тази година обаче желанието да се представи в друга светлина очевидно е дало нова насока за стила. Ванеса Хъджинс се появи в червена рокля на Yanina Couture и определено... не се справи добре. Моделът е меко казано нестандартен с конструкция, наподобяваща кринолин и огромна прозрачна част. Брюнетката по-скоро прилича на лампион, отколкото на суперзвезда, съгласни са модните критици.

2. Хайди Клум

Супермоделът стана известна със своите винаги дръзки и нестандартни тоалети. Тази година Хайди Клум не изневери на себе си и се появи в дълга златна рокля на Peter Dundas, която разкри повече, отколкото ни се искаше. Деколтето бе с дълбока цепка, а фини бродерии покриваха само определени части от тялото на блондинката.

3. Парис Джексън

Дъщерята на Майкъл Джексън определено знае как да привлича внимание, но за съжаление, невинаги с добро. Тазгодишните награди на MTV спадат по-скоро към вторите след появата на Парис в дълга рокля на Christian Dior, разкриваща основно... бельото на красавицата. За да е пълна картинката, Парис Джексън забрави да обуе и обувки.

4. Мел Би

Една от най-нестандартните звезди в музикалната индустрия, Мел Би, шокира феновете си с избора на тоалет за наградите на MTV тази година. Роклята на Discount Universe приличаше по-скоро на блестящ лозунг от пайети, а окото на задните части на певицата ни дойде в повече.

5. Деми Ловато

Тоалетът на Деми Ловато изненада всички с нестандартната комбинация между шалвари с пристегната част на глезените и почти прозрачна горна част с изобилстващи инкрустации и блясък.

Тоалетът е дело на Zuhair Murad, но определено не отличи Деми Ловато като добър пример за модна визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари